| Günay Karataş Email : karatas@gazetemege.com |
MİT Müsteşarı için İstanbul Emniyet Müdürlüğünce verilen rapor üzerine Özel Yetkili Savcılarca yapılan işlemler kafaları karıştırdı ve işin daha da beteri kamuoyunda infial yarattı.
Oslo'da yürütülen gizli-saklı müzakerelerde PKK terör örgütüyle aynı masaya oturmaları resmen ve alenen “TC”nin aczini ortaya koymuştur.
Eğer Sayın Başbakan da bu yüz kızartıcı ve toplumumuzu derinden yaralayan müzakerelere izin vermişse (ki Sayın Başbakanın bilgisi dahilinde olduğu anlaşılıyor) iş daha da vahim hale gelmiştir.
Önceleri; Sayın Başbakan böyle bir buluşmanın ve müzakerenin olmadığı ve bunu söyleyenlerin müfteri olduğunu bağıra bağıra Meclisteki AK Parti Grup toplantısında söylemişti.
Ama; iletişim çağının yaşandığı global dünyada, acı gerçeği Türk halkı öğrendi. Ve, bugüne kadar bu konuda Sayın Başbakandan ses, seda çıkmadı.
Savcılığın, MİT Müsteşarını, eski MİT Müsteşarını ve birkaç MİT mensubunu ifadeye çağırması, kurtlar sofrasının menüsünü ortaya koymuştur.
PKK gibi eli kanlı örgütle masada terörü bitirmek gibi hayal bile edilemeyecek (zul addederim) onursuzluğu kabul etmek mümkün değil.
Kaldı ki, Türkiye'nin geleceği ile oynanan gizli ve niyeti karanlık oyunlar, çok yakında pislik çıkını açıldığı zaman görülecektir. Basında çıkan haberler, yorumlar, imalar öyle yenilir yutulur cinsten değil.
PKK terör örgütünün yaptığı her kanlı eylemde MİT ve mensuplarının haberi olduğu ya da parmağı olduğunu sağır sultan bile biliyormuş. Ama bizler, yani Türk toplumu ne yazık ki aptalca seyretmişiz.
Aysel Tuğluk ismindeki ve eli kanlı PKK örgütünün sözcüsü, savunmacısı, destekçisi bölücü kadın bile “MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı” koruyan beyanatlar verebiliyorsa işin “bÖk”u çıkmış.
Vah Türkiyem, vahÖ
Ne hale gelmişiz?
Mit mensupları İmralı'daki eli kanlı heriften Kandil'e mesaj taşımışlar. Her kanlı eylemde MİT Mensupları da bulunmuş. Ve bunlar, AK Partiyi destekleyen gazetelerde çarşaf çarşaf yazılıyor.
Nerede AK Partili yetkililer, sözcüler, her gün TV ekranlarında ahkâm kesen yorumcular?
Bu söylenenlerin binde biri bile mevcutsa, yazıklar olsun bizi yönetenlere.
Olay, koruma altına alınarak daha vahim hale getiriliyorsa iş daha elim ve iç sızlatıcı ŞEHİTLERİMİZ için.
GÜNÜN SÖZÜ
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkûm olmaktır.
Thomas Edison
GÜNÜN FIKRASI
Timsah
Şovmenin biri yaptığı şovuyla dünyada çok büyük bir üne kavuşmuş. Şovunu
bir timsahla gerçekleştiriyormuş. Sopasıyla timsahın basına vuruyormuş, timsah
ağzını açıp adamın kafasını ağzına alıyormuş, adam tekrar sopayla timsahın
basına vurunca tekrar ağzını açıp hiçbir zarar vermeden adamın kafasını
serbest bırakıyormuş. Şovmen bütün dünya ülkelerini gezer, sıra Türkiye ye
gelir. Büyük bir kalabalık şovu heyecanla izlemektedir. Şov biter, şovmen
alkışlardan aldığı zevkle seyircilere döner kasılarak sorar :
- Aranızda bunu yapabilecek biri var mı?
Seyircilerin arasından bizim Temel atılır :
- Ben yaparım ama söz ver, kafama hizli vurmayacaksin...
| MÜMTAZER TÜRKÖNE DENEN(!) | 05 Ocak 2012 |
| Hasip KAPLAN NE OLACAK? | 04 Ocak 2012 |
| Hepimiz haddimizi bilmeliyiz | 12 Nisan 2011 |
| Necip Kalkan ve AK Parti yanlışı | 13 Nisan 2011 |
| Son akşam yemeği | 15 Nisan 2011 |
| İZMİR EMNİYET MÜDÜRÜNE SAYGILARIMLA | 19 Nisan 2011 |
| YGS | 20 Nisan 2011 |
| YSK kararları | 21 Nisan 2011 |
| YANIT ALACAĞIN SORUYU SORMAK | 22 Nisan 2011 |
| BDP- ERMENİ İLİŞKİSİ | 27 Nisan 2011 |
